Suomen hallituksen tiedotustilaisuuden pohjalta, seuraamme miten tulevat suositukset ja rajoitukset vaikuttavat maaliskuun toimintaamme. Tiedotamme muutoksista sosiaalisen median kanavillamme, sekä ajanvarausjärjestelmämme kautta. Tavoitteena on pitää toimintaa käynnissä siltä osin, mitä suositukset ja rajoitukset mahdollistavat.

Tiedotamme asiakkaitamme heti, kun päätöksiä on tehty. Siihen asti toimintamme jatkuu alla olevia ohjeita noudattaen:

  • Edellytämme kasvomaskin käyttöä Padel Messukeskuksessa kaikilta 12-vuotta täyttäneiltä muuten, kuin varsinaisen liikuntasuorituksen aikana.
  • Pukuhuoneet eivät ole käytössä. Suosittelemme pukemaan treenivaatteet ulkoiluvaatteiden alle jo ennen hallille saapumista.
  • Kiinnitäthän erityistä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan. Muista säilyttää vähintään 2 metrin turvaväli muihin pelaajiin.
  • Omalle kentälle mennessä/ kentältä lähtiessä rytmitetään liikkuminen niin, ettei tule lähikontakteja edellisen/ seuraavan vuoron pelaajien kanssa.
  • Pelaajat, joilla on flunssan oireita tai jotka ovat altistuneet koronavirukselle, ovat koronan vuoksi karanteenissa tai jotka ovat palanneet ulkomailta 14 vrk:n sisällä eivät saa tulla pelaamaan Padel Messukeskukseen.

Padel Messukeskuksen tilat ja ilmanvaihto on mitoitettu tuhansien messukävijöiden käyttöön. Hallissamme on noin 100 neliötä käytettävissä jokaista pelaajaa kohtaan. Hallimme siivous on tavallista tehostetumpaa. Tervetuloa peleille!