Padel Messukeskus avasi kolme uutta ulkokenttää Pasilaan

Pääkaupunkiseudun padel-palvelut paranevat entisestään. Keväällä Messukeskuksen halleissa avattujen sisäkenttien lisäksi padelia pääsee nyt pelaamaan myös Messukeskuksen tuulensuojaisella sisäpihalla.

Uudet ulkokentät sijaitsevat Messukeskuksen pysäköintitalon ja hallien välissä, rauhallisella piha-alueella suojassa tuulelta ja liikenteen melulta. Padel Messukeskus -projektin vetäjä Ville Palola luonnehtii Messukeskusta terveysturvallisuudeltaan, sijainniltaan ja palveluiltaan huipputason pelipaikaksi.

– Messukeskuksen halleissa on voinut pelata padelia helmikuusta alkaen. Pelaajapalaute on ollut todella positiivista väljissä, korkeissa ja koronaturvallisissa tiloissa. On kuitenkin todella upeaa, että pystymme nyt avaamaan kesäksi myös ulkokentät. Padel on parhaimmillaan siellä, missä palloja voi nostaa niin, että vain taivas on rajana, sanoo Ville Palola.

Padel Messukeskus tarjoaa ulkovuoron varanneille säätakuun pelaamiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että sadesäällä pelivuoro pyritään siirtämään sisäkentälle tai vaihtoehtoisesti pelaajat saavat uuden ulkovuoron veloituksetta käyttöön.

Padel Messukeskus on täyden palvelun peliareena, jossa voi pelata aamusta iltaan laadukkailla alustoilla ja tarvittaessa vuokrata pelivälineet käyttöönsä. Käytössä on kaikkiaan kahdeksan sisäkenttää halleissa 4 ja 5 sekä nyt avatut kolme ulkokenttää. Pallojen myynti ja mailojen vuokraus ulkokentille tapahtuu sisätiloista. Pelivuorot varataan ja maksetaan padel-harrastajien suosiman Playtomic-varausjärjestelmän kautta itsepalveluperiaatteella. Pysäköinti on pelaajille Messukeskuksessa maksutonta.

Messukeskus on hakenut tiloilleen vaihtoehtoisia käyttötapoja nyt, kun isoja yleisötapahtumia ei ole pandemian vuoksi voitu järjestää. Samaan aikaan pääkaupunkiseudulla on kuumeinen pula kentistä, sillä padelin suosio kasvaa jatkuvasti. Messukeskukseen kenttärakenteet tuotiin Espanjasta, jossa padel-harrastus on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti. Alustat on valmistanut tehdas, joka tuottaa yksinoikeudella kilpakentät ammattilaispelaajien tarpeisiin.

Messukeskus on pelipaikkana väljä. Sisäkentilläkin kattokorkeus yltää yhdeksään metriin, ja ilmanvaihto on mitoitettu suuria ihmismassoja varten. Kentille pääsee suoraan ulkoalueelta. Tilaa on käytössä yli sata neliötä pelaajaa kohti, ja kentillä noudatetaan Messukeskuksen tarkkoja koronaturvallisuuskäytäntöjä. Messukeskus sai toukokuussa ensimmäisenä pohjoismaisena tapahtumatalona COVID 19 -sertifikaatin tunnustuksena esimerkillisestä työstä koronaturvallisuuden hyväksi.

Median yhteydenotot, kuvaus- ja haastattelupyynnöt: 

Padel Messukeskus Oy
Ville Palola
+34 637 127 376
ville@palola.fi