Lasten kesäleirit Padel Messukeskuksessa!

Padel Messukeskus järjestää kesällä 2021 padelkesäleirejä 7-13 vuotiaille lapsille ja nuorille Padel Messukeskuksen sisä- ja ulkokentillä!

Leirin tavoitteena on oppia pelaamaan padelia valmentajan johdolla, liikkua, leikkiä ja pitää hauskaa valmentajien, leiriohjaajien sekä toisten lasten ja nuorten kanssa. Padelin lisäksi tutustutaan myös muihin lajeihin. Valmentajana toimii espanjalainen, pitkän padeltaustan omaava Javier, joka on asunut ja työskennellyt Suomessa lasten ja nuorten parissa jo pitkän ajan. Leirillä opitaan padelin ja muun hauskanpidon lomassa myös hiukan espanjan kieltä.

Pakettiin kuuluu pelipaidat, lounas sekä välipalaa, padelvalmennusta, ohjattua leikkiä ja liikuntaa sekä leirin päätteeksi leikkimielinen padelturnaus ja palkintodiplomit jokaiselle osallistujalle. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita. Mukaan tarvitset vain mukavat urheiluvaatteet sekä iloista urheilumieltä!

Varsinainen leiripäivä on klo 10 – 14 välisenä aikana, mutta leiriohjaajamme ovat paikalla 8.30 – 16.00 välisenä aikana ja lapsille on myös tänä aikana tarjolla ohjattua, mukavaa toimintaa.

Leirin hinta on 295 euroa/lapsi. Sisar- ja lisäleirialennus 15%.

Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut osoitteesta info@padelmessukeskus.fi
Ilmoittautumiseen mukaan juniorin syntymävuosi sekä tieto erityisruokavaliosta.

Ilmoittaudu nopeasti mukaan, paikkoja on rajoitetusti!

LEIRIPÄIVÄT JA -AJAT

MA-PE 28.6 – 2.7.2021
MA-PE 26 – 30.7.2021
MA-PE 2 – 6.8.2021

Varsinainen leiripäivä on klo 10-14, mutta ohjaajamme ovat paikalla 8.30-16 välisenä aikana.

Leirit toteutetaan, mikäli saadaan riittävä määrä osallistujia.